италиански език

уроци за всички нива

 

„Когато преди години попаднах на сайта просто се обадих с идеята да изкарам няколко урока и да отида на екскурзия до Италия. Впоследствие частните уроци се превърнаха в хоби и вече не ме интересува до каква степен знам езика – аз искам да го поддържам на добро ниво и вече 4 години посещавам учителя си:).

А.Г. 35 г.

 

 

„Първоначално си казах, че съм твърде възрастна да се захващам с нов език – 50-годишна съм, но роднините ми от Италия често пъти ми напомняха да науча италиански за по-доброто пребиваване на тяхна територия. И ето, аз не само размърдах сивите си мозъчни клетки, но смея да твърдя, че се справих много по-добре от тинейджърите, тъй като бях упорита – лепях новите думи дори в банята и тормозех моя учител с безкрайни повтаряния на учебния материал. Благодаря! Пожелавам успех на начинаещите.”

Л.А. 53 г.

 

„Дълго време бях инат – исках да науча италиански и записвах школа след школа. Не казвам, че всичките са лоши, но все нещо куца – в зали с модерно оборудване учителят закъснява 30 мин, точните преподаватели препускат по учебния материал, защото гонят графика на школата, на места даваш пари за фотокопие на учебник, в което липсват десетина страници...Сега вече няма за какво да се оплаквам – с индивидуалните частни уроци отбелязах голям напредък. Сега се очаква точност от мен...”

К.Г. 25 г.

 
Ще уча, няма да уча...ще уча


„Аз съм едва на 5-ти урок, а избирах начина, по който да уча повече от година. Не знам дали да съжалявам за изгубеното време – когато почувствате в себе си своя повик за старт – започвайте :) Преди италианските пици и спагети да изместят от масите ни кебабчетата и баничките – да ги завладеем ние с нашето Buongiorno!:)”

Н.З. 38 г.

 

„Започнах уроците по италиански за подобряване на успеха в училище, но пък вече се сдобих със skype партньор – италианец. Saluti от мен и Федерико :)„

Ю.К. 17 г.