италиански език

уроци за всички нива
skype user:   lady_conference

Уроци по италиански по Skype (14 лв./60 мин.)

Уроците по Skype са чудесна възможност да спестите време, неудобство и средства за придвижване.

Традиционалистите гледат несериозно на този начин на преподаване. Опитът, обаче показва, че успеваемостта на скайп-уроците е същата като тази на урока лице в лице. Голяма част от клиентите ми, които ползват тази услуга се намират в Италия и искат да наваксат с учебния материал, за който не им е стигнало времето, докато са били в България. 

За целта дори не е необходимо да разполагате със закупен учебник на някои от популярните системи за обучение по италиански език, защото преподавателят ще прецени нивото Ви и ще Ви изпрати безплатен учебник в дигитален формат. Желателно е да можете да го разпечатате, защото паралелно трябва да ползвате скайп прозореца и учебника, на който сме се спряли заедно.

Непознатите думи и изрази се записват като съобщение, което услеснява преговарянето на урока, след като той е приключил. Ако обстоятелствата предполагат заплащане по банков път (или пощенски запис), то се предплащат 5-10 урока (или колкото ученикът прецени), за да се избегнат честите разходи, свързани с банков превод. Системата е подходяща и за изучаващите в чужбина и/или за по-късните часове на вечерта, когато може да отделите Вашите 60 минути за италиански език.